ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΓΑΜΟΙ

Ζήσε την εμπειρία

Πες το “ναι” με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου: Αυτός είναι ένας από τους πολύ καλούς λόγους για τους οποίους η Μύκονος έχει εξελιχθεί σε κατεξοχήν προορισμό γάμων. Όπως και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστη, τόσο στους πρωταγωνιστές της, όσο και στους καλεσμένους τους. Δεν είναι τυχαίο: Αυτός ο ηλιόλουστος Μεσογειακός παράδεισος διαθέτει πανέμορφες παραλίες, εντυπωσιακά άγρια τοπία, μια κουκλίστικη Χώρα και έναν τρόπο ζωής που υμνεί την καλοπέραση. Η Μύκονος προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση με τακτικές αεροπορικές διασυνδέσεις με την Αθήνα, την Ευρώπη, αλλά και τα Αραβικά Εμιράτα, συνιστώντας, συνεπώς, το ιδανικό φόντο για να γιορτάσεις τη μεγάλη ημέρα σου ή απλά τη ζωή.

Δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εντυπωσιακό σκηνικό και έμφαση στη λεπτομέρεια

Από μια αργυρή ή χάρτινη επέτειο, μέχρι τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου, και από μια πολυπόθητη προαγωγή μέχρι μια παραμυθένια βάπτιση ή το γάμο του αιώνα, οι Epic Blue Hotel Suites and Villas στη Μύκονο, εξασφαλίζουν ότι η εκδήλωση σου θα μείνει στην ιστορία.

Προσφέροντας μαγική θέα στο Αιγαίο, το Epic Blue μπορεί να φιλοξενήσει διαφορετικούς τύπους αλλά και στάδια εορτασμών. Είτε πρόκειται για μποέμ πάρτι μέχρι το ξημέρωμα γύρω από την πισίνα, είτε για ρομαντικό pre wedding κοκτέιλ στο εστιατόριο με το ηλιοβασίλεμα στο φόντο, είμαστε στη διάθεση σου για να κάνουμε κάθε σου επιθυμία πραγματικότητα. Κομψό, σοφιστικέ, εκκεντρικό, κάζουαλ ή επίσημο, οποίο και αν είναι το στυλ της εκδήλωσης σου, η ομάδα του Epic Blue κάνει τα πάντα για να το φέρει στην εντέλεια εις πέρας.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΓΙΟΡΤΕΣ

Οι πολυτελείς σουίτες και βίλες του Epic Blue στα Χουλάκια μπορούν να φιλοξενήσουν και όλους τους καλεσμένους, ειδικά σε περίπτωση που το σχέδιο περιλαμβάνει πολυήμερους εορτασμούς. Παράλληλα το υπερσύγχρονο Spa του συγκροτήματος αναλαμβάνει να καλύψει κάθε ανάγκη για αισθητική βελτίωση ή αναζωογόνηση, πριν ή μετά τα πάρτι.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, για να εξασφαλίσουμε πως και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι φροντισμένη. Αναλαμβάνουμε ακόμα και την γραφειοκρατία, ώστε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις την όλη εμπειρία.