ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19

H ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΧΕΙ

Αγαπητοί φιλοξενούμενοι,

Οι δύσκολοι και απρόσμενοι αυτοί καιροί, απαιτούν δραστικά μέτρα. Με την ασφάλεια και την υγεία τόσο των συναδέλφων, όσο και των φιλοξενούμενων μας, να συνιστα νούμερο ένα προτεραιότητα, εστιάζουμε στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας εν μέσω της εξελισσόμενης πανδημίας. Γι’αυτό παίρνουμε όλα τα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι είμαστε σε απόλυτη συμμόρφωση με τα παγκόσμια πρωτόκολλα που καταρτίζουν οι ειδικοί σε θέματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ και των κέντρων διαχείρισης και πρόληψης ασθενειών.

Ακολουθούμε επίσης πιστά τις κρατικές οδηγίες, ενώ είμαστε σε άμεση συνεργασία με τις τοπικές αρχές αλλά και με τα κορυφαία ιδιωτικά ιατρικά κέντρα της Μυκόνου, προσφέροντας και ιδιωτικά ραντεβού κατόπιν συνεννόησης.

Και ενώ δεν διαπραγματευόμαστε τα ζητήματα ασφάλειας και υγείας, δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε και στις παροχές μας. Το Epic Blue Hotel Suites & Villas είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια ζεστή και οικεία εμπειρία φιλοξενίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση. Οι σουίτες και βίλες μας στη Μύκονο διαθέτουν το δικο τους ανοιχτό jacuzzi ή πισίνα και ευρύχωρες βεράντες με εκπληκτική θέα στο τοπίο του νησιού και το Αιγαίο. Εκτός από το εστιατόριο μας με θέα στη θάλασσα, παράλληλα σερβίρουμε ενά a la carte μενού όλη την ημέρα, στην ιδιωτική σας βεράντα, μέσω room service. Ακόμα, η ομάδα των concierge μας είναι στη διάθεσή σας για να κανονίσει εκδρομές και δραστηριότητες στη Μύκονο, πάντα σε συμμόρφωση με τα αυστηρότερα μέτρα διασφάλισης της υγείας.

Προσφέρουμε επίσης όπου είναι δυνατόν ανέπαφες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες του σήμερα. Εκτός από εκπαίδευση πάνω στα πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής, το προσωπικό και οι συνεργάτες μας έχουν παρακολουθήσει και εντατικά σεμινάρια για ευαισθητοποίηση σχετικά με τον Covid-19.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Διεύθυνσης

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ!

  • Έκπτωση 25% στις Διαδικτυακές Τιμές
  • Δωρεάν Αμερικάνικο Πρωινό με Σαμπάνια
  • A bottle of sparkling wine and a fruit platter upon arrival.
  • 25% Έκπτωση σε όλες τις Θεραπείες Σπα
  • Επιπλέον Έκπτωση 10% αν γίνετε Μέλος
  • Για διαμονές άνω των τριών διανυκτερεύσεων δωρεάν μεταφορά από το Αεροδρόμιο/λιμάνι στο Ξενοδοχείο
  • Περίοδος διαμονής: 1 Ιουλίου 2024 – 15 Σεπτεμβρίου 2024